Tulum – Mexico

Igår åkte vi ju till Tulum här i Mexico för att se ruinerna (kommer ett inlägg om det sen) och därefter åkte vi såklart för att se en av världens vackraste stränder!


Ni fick ju en försmak igår av paradiset. Vi blev rekommenderade att åka till Playa Paraiso som verkligen var super mysigt! Å ja, det är verkligen ett måste att besöka Tulum om man är i Mexico.


Det är verkligen ett paradis och sandstranden är alldeles kritvit och mjöligt mjuk. Ser så härligt ut med palmerna som kantas längs stranden.


Jag passade på att gå längs nästan hela Tulum stranden som är ett par kilometer lång. Playa Parasio ligger ungefär mitt på stranden och är väl där de flesta håller till. Ett beach hak med en enklare lunch restaurang / bar, solsängar, fräscha toaletter och duschar och även gratis wifi till min stora glädje!

Det var heller inte särskilt dyrt att äta eller dricka där eller hyra solsängar, vilket jag trodde.

Vill man inte betala kan man ju lägga sig på Public beach i Tulum men där fanns inga solsängar att hyra eller nåt att äta eller toaletter. Så vi föredrog beach cluben!

Jag såg två mindre Resorts eller hotell längs stranden, men thats it! Såg flera barnfamiljer som hängde på stranden där, så det är nog absolut ett paradis för barnfamiljer. Men tror det var väldigt enkelt, vilket kan vara bra att veta innan!

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *