Resesällskap #10

  

Dagens ämne i Svenska Resebloggars utmaning #Svenskaresebloggarseptemberdrömmar är resesällskap. Jag reser ju såklart mesta dels med min familj på semester. 

  
Dessa två är ju de absolut bästa jag har och komma iväg på semester tillsammans är verkligen underbart. Det är definitivt kvalitetstid på högsta nivå och vi ser till att ha roligt och umgås tillsammans så mycket som möjligt. 

  

Men eftersom maken ”bara” har 7v semester / år, så brukar vi även resa iväg i annat resesällskap som vi också trivs med. 

Resa iväg tre generationer med Oscars mormor har vi också gjort flera gånger utomlands och även på kortare resor inom Sverige och på kryssningar. Det tycker vi är jätte mysigt. 

   
   
Förra året reste vi även iväg tillsammans med en av mina bästa vänninor Annelie till Sunwing Cala Bona Beach. Hon har inga barn, men vi trivs bra i sällskap och hon gillar även O väldigt mycket. 

   
   
Vi har även varit iväg på flera kryssningar tillsammans med   Jenny och förra året var vi även i Muminvärlden tillsammans i Nådendal och bodde på hotell i Åbo över en helg med våra killar. 

 

  

  
 Med Diana  och hennes killar har vi också rest med både till Danmark förra året och några gånger i Sverige. 
Självklart vill man resa mycket med sin egen familj, men jag uppskattar också väldigt mycket att resa tillsammans med min mamma liksom med vänner och deras barn. Jag reser ju gärna så ofta som möjligt. 

Villet resesällskap reser du helst i? 

Spana också in

4 kommentarer

  1. Åh vad sugen jag blev på semester och härliga semesterresor! Jag semestrar nog helst bara med familjen, vi har ibland åkt utomlands och hyrt hus med kompisar vilket har varit jätteroligt. Men både jag och Magnus trivs med att komma iväg bara vi eller med tjejerna, vi har så extremt sociala jobb och uppskattar att få lite tid bara vi. Ses den 2:a! Kram

  2. Resesällskapet gar för mig varierat genom åren. När döttrarna var små (de är idag 34) så var de och maken det perfekta resesällskapet och det blev många långa och kortare resor runtom i världen. När de nu är vuxna reser vi ibland tillsammans och med barnbarnen. Alltid jättemysigt! Jag reser gärna också med min man och ibland är vi flera vänner som ger oss ut.
    Och ibland blir det skidresor och andra resor med väninnor.
    För att resa är så berikande och någor jag inte vill undvara.
    Tack för ett fint inlägg med vackra bilder.

  3. Gillar att resa med dig så klart vännen, även om familjen är den jag så klart reser främst med! Du missade att skriva om våra gran Canaria resor utan barn 😉 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *