Missa inte…

Bjuder på en härlig dröm dig bort bild och påminner om mina tävlingar så här i VABruari.


Om ni ev sitter hemma med sjuka barn och kanske drömmer er bort, passa på att tävla om en weekend. Å glöm inte att det är internationella pannkaksdagen imorn så tävla om ett pannkaksjärn. I VABruari skulle jag tro att det behövs både tvål och smink så det kan du oxå vinna.

Nu till veckan väntar oxå ett spännande vinstregn med härliga och bra priser. Hela fyra tävlingar är förinställda till veckan, så håll utkik 😉 Ha en skön vecka.

Spana också in

3 kommentarer

 1. Tips är att du förtydligare informationen om VAR man kan önska sig en weekendresa. Jag räknade till 11 inlägg som önskar sig annanstans än de weekendresmål man kan önska. Är ju synd om de missar chansen att delta i tävlingen.

  Om inte jag har förstått det fel också, men jag tror inte det – då skulle nog inte så många annars ha önskat sig till just Varberg, Göteborg etc 😉

  Saludos,
  Rosita

 2. Den där västen här ovanför (rosa) såg jag på tv för inte så länge sen. sjukt snygg! Va på tiden ju! 😀

  Tack, jag mår bättre nu. Men det är läskigt då man inte vet vad det är. Det gjorde ju så sablans ont så jag började undra om jag åkt på nån inflammation eller något i livmodern. Jätte konstig känsla och enormt mkt PAIN. Ja kunde ju inte röra mig. usch. Hört att det ska göra ont om dem spricker, då ja haft sådana förut. men dem har alltid försvunnit. urk.

  Tack för omtanken.
  kram Nina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *