Gissa landet?

Nu bär det av högt och långt, gissa landet?


Inte så svårt va?!

Gooo Weest! 🙂

Spana också in

1 kommentar

  1. Hej
    Nu tittar jag in på din sida och med våra resebryderier så passar din sida mig ;>
    Kanske du kan hjälpa oss. Vi tänker oss en familjeresa på ca 6 veckor mellan typ 22 nov och 4 januari(om nästan ett år). Vi skulle gärna åka husbild 3 veckor på Nya Zeeland men börjar nu tveka även inför det då det kostar typ 2000 per natt att hyra husbil. På vägen dit kan vi tänka oss lite vad som helst men många flighter verkar stanna i HongKong och där kan vi tänka oss att vara några dagar. Vi vill utnyttja mellanlandningar till några dagars trevlig vila innan vi flyger vidare. Men två ganska små barn tror vi att vi behöver det. Efter NZ(om vi nu bestämmer oss för det) skulle vi vilja ha en trevlig hemresa med inte galet många stopp. Helst bara ett, på någon riktig solsäker, mysig, inte allt för dyr ö. Där vi bara kan slappa och snorkla. Typ Fiji men då har vi hört att det är regnperiod där och att det blir 100 mellanlandningar för att få till. Vi har vänner som kommer hänga på Puh Quoc utanför Vietnamn över nyår och det vore ju väldigt skojigt att kunna mellanlanda hos dem.
    Just nu mailar jag olika resebyråer men svaren liknar bara regnperiod, för många mellanlandningar eller galet dyrt. Kanske du kan hjälpa oss att föreslå hur vi får till en trevlig vinterresa….

    MVH Anneli

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *