Blåser sandstorm på Teneriffa

Imorse när jag vaknade och gick ut på balkongen för att kolla vad det var för väder så trodde jag det ösregnade. Det var så sjukt grått och mulet och ingen sikt alls nästan. Men sen när jag gick ut så insåg jag att det förmodligen är de vanliga sandstormarna som brukar komma ifrån Sahara öknen den här tiden på året. Varma vindar och det blåser och yr sand.


Förra veckan när jag var här var det ju som ni vet strålande sol och inte ett moln så långt ögat kan nå och stränderna var helt fulla av människor. Men idag är det folk tomt på stranden. Såklart ett bra väder för småbarn. Skönt att slippa skydda dem ifrån stekande sol, så ibland är det ju bra med såna här dagar!

Har precis lunchat på strandpromenaden och strax dax att jobba sista flygturen för denna veckan!

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *