Mysdag hemma med Oscar

Idag har Oscar och jag haft en mysig dag hemma. Eftersom jag har jobbat och vart borta några dagar fick han vara hemma med mig och ledig. Vi har varit ute en sväng och det roligaste nöjet på vår promenad tyckte Oscar var när de rev ett gigantiskt hus…. Små saker – stora nöjen 😉


Annars har dagen varit relativt lugn och vi har kollat på lite film och jag har passat på och testat mina nya Pukka teér som var super goda och ny ekologisk choklad från Ombar!


Chokladen med smak av grönt the och citron vad helt gudomlig. Goda theér och god choklad känns som ett nyttigare mysalternativ, det är en tradition här varje kväll efter middagen! Chokladbitarna är dessutom små och är perfekt att ha med sig på resan, i handväskan, då de tar liten plats 😉

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *