Resor och Barn

Bloggen har idag bytt namn från ” Liniz´ – Resa med barn tips 🙂 ”  till ”Liniz´- Resor och Barn ” istället.

Så det är som ni kan se exakt samma blogg men jag tänkte faktiskt bredda mig lite på bloggen, som ni kanske märker skriver jag ju inte BARA om Resa med barn tips. Så därav tänkte jag bara byta ut titeln på bloggen lite, så med andra ord kommer ni få massor av resa med barn tips här men ni kommer även att få läsa lite mer av vår vardag eller framför allt om Oscar såklart eftersom detta är en Mamma blogg 🙂

Så främst om Resor OCH Barn!

Jag kommer såklart flera gånger i veckan inspirera er till härliga resor och om en massa bra tips som är bra att tänka på när man är ute och reser med barn.

Har ni några önskemål om vad som ska komma på bloggen? Lämna gärna en kommentar eller maila mig på; lina_g80@hotmail.com

Jag bloggar mer än gärna om saker som NI kära läsare VILL läsa om såklart!

Keep on reading 😉

Spana också in

1 kommentar

  1. Hej! Vore kul att med ett inlägg om vad vi bitivs snurriga föräldrar borde tänka på för att underlätta för personal (och medpassagerare) under en flygning. Kommer göra en långflygning med ett 15-månaders barn och utgår från att man inte är populärast bland sätesgrannarna precis! /anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *