Alla Hjärtans Dag 

  
Hoppas ni alla hade en fin alla hjärtans dag vart ni än i världen firade den.

  
Jag möttes av ett stort fång av lila tulpaner och en god frukost när jag vaknade igår. Jag blev såklart jätte glad. Men ska jag vara helt ärlig så tycker jag det är viktigt att vara kärleksfull och visa sina nära och kära att man tycker om dem varje dag än bara en dag per år. Det känns mest kommersiellt kring alla hjärtans dag. 

  
Vi firade alla hjärtans dag tillsammans och jag och sonen var på Grekland Panorama mässan några timmar. 

  
Sen blev det en enkel men god middag med kycklingsallad. Jag älskar ju kyckling och Svensk kyckling från kronfågel är en favorit och goda choklad praliner. 

Jag hade ju gärna firat alla hjärtans dag på en härlig sandstrand. Men måste erkänna att jag uppskattar mycket att vara hemma. Känner mig mest gravid trött varje dag…

Hade du en bra alla hjärtans dag? 

Spana också in

4 kommentarer

 1. Vilka fina tulpaner! Tack för din kommentar, svarar både på bloggen och här:

  Vi bor på Koh Lanta i 3 månader, skolan ligger max 5 min bort med moppe, min man skjutsar oftast. När jag hämtar/lämnar går vi längs stranden hem (tar ca 20 min eller så), jag känner mig inte bekväm med att skjutsa barnen på moppen eftersom trafiken har blivit ganska galen här sedan vi var här sist. Japp, Julia är född 2010 och fyller 6 i år, hon går dock inte på förskola här nere.

  Vi lovar att njuta, haha! Kram

 2. Hej!
  Va in å läste om eran resa till Mexico…. Lät så härligt.
  Vi åker dit hela familjen nu i mars. Tycker du eller har ni druckit dekuralvaccin mot kolera? Alla säger så olika.
  Med vänlig hälsning, Linda

 3. Vilka ljuvliga tulpaner !!

  Vi hade en mysig dag ! V är precis som mig och ÄLSKAR allt som kan firas,
  C är inte riktigt lika entusiastisk 😉
  Men vi fikade åt på restaurang och V fick en liten present.
  Jag fick en handskriven lapp av Viggo och en kähler vas som jag länge har önskat mig av lilla Ella
  så jag var mer än nöjd 🙂
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *