Globen – here we come

Nu har vi precis anlänt till Globen och är lika förväntans fulla alla tre! Ska bli riktigt skoj med Disney on ice!


Ha en härlig lördag! 🙂

Spana också in

2 kommentarer

 1. Åhh va kul ! Jag fick biljetter till i morgon, men tyvärr passade det inte med en tur till huvudstaden denna helgen eftersom jag jobbar under nyår osv.
  Så det fick bli en fin julklapp till mina kusiner !

  Asterix var toppen !! Det är så mysigt att gå på bio – bara krypa ihop i mörkret och se en härlig film, det är bland det bästa jag vet !!

  Löpningen… Jadu, det är väl dags att rycka upp sig och ta tag i det ! Efter bröllopet har jag varit en riktig latmask som skyllt på snö och halka, men nu fick jag ju ett gymkort av tomten så jag har inga ursäkter längre 😉

  KRAM

 2. Åhh va kul ! Jag fick biljetter till i morgon, men tyvärr passade det inte med en tur till huvudstaden denna helgen eftersom jag jobbar under nyår osv.
  Så det fick bli en fin julklapp till mina kusiner !

  Asterix var toppen !! Det är så mysigt att gå på bio – bara krypa ihop i mörkret och se en härlig film, det är bland det bästa jag vet !!

  Löpningen… Jadu, det är väl dags att rycka upp sig och ta tag i det ! Efter bröllopet har jag varit en riktig latmask som skyllt på snö och halka, men nu fick jag ju ett gymkort av tomten så jag har inga ursäkter längre 😉

  KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *