Old El Paso – snabbt, gott & enkelt

Har inrutade vardagen kommit till er oxå? Slut på semester och tillbaka på jobb och förskolan / skolan? Jag kickade igång veckan med 1v natt jobb i söndags kväll. 2 nätter gjorda och 2 nätter kvar innan det är ledigt igen. Känner mig som tröttaste morsan i stan oxå. Jag är ju inte van att vara vaken på nätterna och komma hem när killarna käkar frukost på morgonen… Det är även jag som måste förse familjen med middag i veckan. Så idag gjorde jag det väldigt enkelt för mig.

20140812-193531.jpg

Old El Paso har kommit ut med nya mjuka skal som är som små tallrikar. Så jag hackade upp lite korvar och grönsaker som O älskar och vips så var middagen färdig. Det tog typ 5 min. Super enkelt. Sen åt han två stycken såna fyllda med korvar och grönsaker och lite taco sås. Jag älskar när saker är enkelt och går snabbt. Å när han äter ordentligt och gillar maten jag lagar.

Till maken tog jag fram lite köttfärs som han får steka med den goda taco kryddan till middag. Tacos är ju det godaste som finns och hade det inte varit för att vi var bortresa på fredag så hade det blivit fredagsmys med taco denna veckan. Men tisdags mys med detta var inte fy skam det heller. Själv är jag redan på jobbet… Lets fly away!

Har du några bra snabba och enkla barnvänliga middagstips?

Spana också in

3 kommentarer

  1. Vilket lyxigt bud ! Tacos funkar ju vilken dag som helst i veckan och älskas av alla !! 🙂

    Va mycket mysiga utflykter ni gör !! Flygplan 2 vet jag en liten kille till som kommer vilja se, så det är nog bara att boka in ett biobesök snart igen för vår del 🙂
    KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *