Äntligen snö – å vinterskorna har kommit!

Eftersom väder prognoserna säger att det ska bli riktigt kallt i helgen och även snö så är jag glad att vi har kittat Oscar och hela familjen med nya skor.


Igår passade vi på att prova ett par av de nya skorna ifrån Kamik, som har skor som är tillverkade i Kanada och ska klara både kyla och hålla vattentätt. Det är ett par svarta Kamik Waterburg 5 Gortex med ytterhölje i vattentät nylon och gummi.


Eftersom Oscar går på en Ur och Skur Förskola och kommer att vara ute varje dag hela vintern så kändes det extra viktigt att han fick två par rejäla och varma vinterkängor och framför allt vattentäta. Gortex slår ju allt och med tanke på vädret idag så är ju vattentäta skor ett måste.


De andra är ett par Kamik Pearson Jr, dessa känns så rejäla och varma och de ska även klara upp till -50. Nu blir det ju inte så kallt i Sverige direkt, men när det är -15 grader i Stockholm, så känns det sjukt kallt och jag vill definitvit inte att mitt barn ska stå ute och för frysa sina fötter….. Så investera i bra skor är verkligen ett måste.

Nu hoppas vi att vi får använda dessa skor ordentligt i vinter och att snön är här för att stanna, känns så mycket mysigare och ljusare med snö 🙂 Annars ser vi fram emot en vit jul i Dalarna, där kan det faktiskt vara mycket kallare och mycket mer snö än i Stockholm.

Har du investerat i bra vinterskor åt barnen? Vilka är dina favoriter på barnskor?

Spana också in

2 kommentarer

 1. Fin fina skor !!
  När vi skulle köpa vinterskor till viggo fick jag mig ett riktigt gott skratt !
  C har inte fattat att även barnkläder och skor av bra kvalitet är DYRA, så han tog bara ett par stövlar, testade snabbt på V och gick sedan till kassan för att betala.
  899:- sa damen i kassan, men så är det ju 10% rabatt oxå !
  Jag har aldrig sett C bli så snopen – han trodde nog att skorna skulle vara betydligt billigare… en väldigt nyttg lärdom för pappan i familjen som tror att små storlekar betyder små prilappar 😉

  KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *