Söndags stek!

Söndags middag & söndags stek med familjen är inte det såå typiskt svenskt?! Brukar ni ha familjemiddagar på söndagar?

I andra länder tror jag det är vanligare att äta middagar andra dagar tillsammans?!


Idag har vi i alla fall haft söndagsmiddag hemma hos svärmor, vår lilla familj som består av oss, Oscars farmor, faster & C 🙂 Jätte mysigt! Vi har inte setts alla tillsammans sen på västkusten i somras! För 3v sen när vi skulle setts var ju vi magsjuka…

Jag tycker det är så mysigt att ses alla tillsammans och dessutom få sätta sig vid ett dukat bord å 3-rättersmiddag är alltid trevligt!

Fast det var länge sen Oscar var hos farmor i stan, alltså sen innan sommaren så kom han ihåg vart alla hans leksaker hos farmor fanns och åkte runt på sin lilla moppe där! Tyvärr dog ju batterier i min IPhone… Så det blev inte så många bilder!

Spana också in

1 kommentar

  1. Hej!
    Känns så mycket roligare att ha sin egna hemsida, du har fler möjligheter att bestämma mer och fler teman, ingen reklam osv. så jag ville testa att ha en egen webbhotell/domän och jag trivs jättebra med det.

    Har du planer på att ha en egen sida?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *