Turkiet bok – kul på resan!

Oscars Turkiet bok passar utmärkt att ta med till Turkiet nu. Jag glömde helt bort när vi var i Turkiet i juni att ta med denna boken. Men nu ska vi i alla fall ta med den!


En riktigt inspirerande och bra bok som beskriver Turkiet på ett roligt och spännande vis. Så jag tänkte vi ska redan innan börja läsa lite i den och titta på alla fina bilderna.


I boken kan man även lära sig lite turkiska, en av mina tankar att jag kanske ska snappa upp lite mer av språket denna gången. Och det är även lite pyssel i den. Perfekt bok att köpa med sig för barn som är läskunniga och ha under flygresan till Turkiet. Men såklart även för mindre barn, riktigt härliga och fina bilder. Jag vet att dessa böcker finns att köpa på Arlanda oxå!

Spana också in

2 kommentarer

  1. Hej! Tack för titten på min blogg vännen! Hb’t får jag svar på om några veckor, eller närmare blodbussens nästa besök, dvs inom 12 veckor ca. Lite långt att vänta tycker jag!

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *