Resböcker för barn!

För er som läst bloggen från början så har ni säkert sett dessa resböcker för barn  innan. Men för er nya läsare så vill jag verkligen tipsa om dessa smarta reseböcker för barnen – med berättelser, fakta, tips och pyssel i som jag bloggade i det tidigare inlägget! De finns även i länderna; Spanien, Grekland, Thailand och Kanarieöarna. Skoj att ha med på resan för barnen och bli lite klokare om resmålet 😉

Spana också in

1 kommentar

  1. Hade lyckan att vinna en av dessa tidigare i år och nu är det redan dags att åka mot Canarias. Min son är dock fortfarande för liten för dessa böcker men min man, som håller på att lära sig svenska, älskar dem! =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Resböcker för barn!

För er som läst bloggen från början så har ni säkert sett dessa resböcker för barn  innan. Men för er nya läsare så vill jag verkligen tipsa om dessa smarta reseböcker för barnen – med berättelser, fakta, tips och pyssel i som jag bloggade i det tidigare inlägget! De finns även i länderna; Spanien, Grekland, Thailand och Kanarieöarna. Skoj att ha med på resan för barnen och bli lite klokare om resmålet 😉

Spana också in

1 kommentar

  1. Hade lyckan att vinna en av dessa tidigare i år och nu är det redan dags att åka mot Canarias. Min son är dock fortfarande för liten för dessa böcker men min man, som håller på att lära sig svenska, älskar dem! =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.