Clarion Sign hotell

Imorse, eller vid 9-tiden tog vi hela familjen en lång promenad och bestämde oss för att lyxa till det lite och äta hotell frukost på Clarion Sign som ligger mitt i stan.


Clarion Sign är ett jätte mysigt hotell som verkligen ligger mitt i Stockholm. Perfekt läge om man kommer till Stockholm för att turista då det är nära till allt och nära centralstationen.


Å för att inte tala om deras frukost som är fantastiskt god. En av de bästa hotellfrukostarna som jag har ätit faktiskt. Å såklart barnvänligt med barnstolar och mycket gott som barnen kan äta. Oscars favoriter idag var korv, skinka, ost och en massa frukt! Jag åt av nästan allt!!!

Jag har tyvärr aldrig bott på hotellet själv, men har vart här några gånger då en vän till mig som inte bor i Stockholm brukar checka in här och då brukar jag hälsa på! Riktigt fina rum och för att inte tala om sviten, den är riktigt nice och fin utsikt över Stockholm!

Spana också in

6 kommentarer

 1. För några år sedan jobbade jag inom choice och fick bo på hotellen riktigt billigt så jag bodde några nätter på sign när det var helt nytt. Fantastiskt hotell med fina rum och närheten till allt är oslagbar !!
  När det gäller bilder till bloggen är jag en latmask och tar bara kort med mobilen. Sen använder jag photogrid för att Göra collagen. Snabbt och enkelt 🙂

  Kram

 2. För några år sedan jobbade jag inom choice och fick bo på hotellen riktigt billigt så jag bodde några nätter på sign när det var helt nytt. Fantastiskt hotell med fina rum och närheten till allt är oslagbar !!
  När det gäller bilder till bloggen är jag en latmask och tar bara kort med mobilen. Sen använder jag photogrid för att Göra collagen. Snabbt och enkelt 🙂

  Kram

 3. Sicken smart vardagslyx, det borde vi också göra nån gång!! 🙂 🙂
  Svar: Ja idag var jag beräknad men jag gick ju 2v. över med dottern så blir nog ett tag till dessvärre.. Inga resor inplanerade, ev. nåt inom Sydeuropa i höst, vi är sugna på det iaf. Sen får vi se om det blir Asien i vinter.. inte alls lockande just nu, men kanske kommer suget i höst – bukar vara så 😉 Själv då??

 4. Sicken smart vardagslyx, det borde vi också göra nån gång!! 🙂 🙂
  Svar: Ja idag var jag beräknad men jag gick ju 2v. över med dottern så blir nog ett tag till dessvärre.. Inga resor inplanerade, ev. nåt inom Sydeuropa i höst, vi är sugna på det iaf. Sen får vi se om det blir Asien i vinter.. inte alls lockande just nu, men kanske kommer suget i höst – bukar vara så 😉 Själv då??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *