Packar leksaker t landet!

I helgen har jag börjat packat ner lite av Oscars leksaker som vi ska ha med oss till Västkusten i sommar.


Eftersom vi bara är hemma knappt 1v till så tänkte jag att det är smart att börja packa lite leksaker redan nu och lägga undan dem. Så får han leka med de igen på landet, så blir det förmodligen ännu roligare när han får leka ned de där nere igen. Några av hans favoriter är hans nya lilla buss med lekklossar eller typ Lego i som man kan bygga både med och på. Även lagom format att ta med. Bygg saker tycker Oscar är jätte roligt och det är ju smarta grejer att packa med i bilen då det heller inte tar så stor plats.

Snart dax å bege oss till dagis… Bara ett fåtal dagar för Oscar kvar innan vi tar sommar lång ledigt! 🙂

När tar ni senester ?

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *