Heja Sverige tillsammans med Arla ;)

Alla kollar väl på Fotbolls-EM? Det går ju inte att undvika vare sig man är fotbollsintresserad eller inte. Å det är klart jag/vi oxå kollar på det och hejjar på Sverige. Idag skulle jag egentligen ha kollat på matchen på Café Opera tillsammans med mitt andra jobb SATS som har bjudit in till AW där. Men med alla bollar jag har i luften hela tiden så orkar jag faktiskt inte ikväll, å sen med en hel helg fylld av kalasande å firande av Oscar – så blir det en lugn kväll hemma istället.


Å ingen blev gladare än jag när det kom ett trevligt bud imorse ifrån Arla – så istället blir det en härlig kväll hemma m mina killar och fredags mys ifrån Arla 😉


Spana in vad mycket smarrigt jag fick. Arla firar gräddfilens 60 års jubileum.


Nu ska det göras goda dipp här till chipsen och dippas – mums!


Sassa brassa mandelmassa, vi vill höra nätet rassla!


Hoppas vi vinner ikväll 😉

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *