Sista dagen på denna semestern :(

Idag är det sista dagen på vår härliga familjesemester… Så himla tråkigt 🙁 Detta är ju verkligen en av höjdpunkterna på året när vi får lyxen att umgås hela familjen och bara mysa hela dagarna i en hel vecka 🙂


Bjuder på en familjebild från vackra Side. Jag har otroligt mycket bilder ifrån Side, så det kommet ett inlägg om Side snart. Men det får helt enkelt bli när vi har kommit hem. Jag har även fått många fler frågor om hotellet och omgivningarna här i Evrenseki så jag lovar att svara på dessa och blogga om det oxå inom kort! Har vart ute på en prommis runt om i Evrenseki idag på fm!!! 🙂

Nu ska vi njuta vår sista dag av semestern, för ikväll åker vi hem…. 🙁

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *