Ännu mer vatten sköldpaddor

Imorse såg vi ännu flera sköldpaddor på vår morgonprommis. Både stora och små. Jätte kul!


Detta är en perfekt morgon aktivitet. Vi brukar gå dit runt 9,30 tiden när vi har ätit frukost och sen gå en promenad längs strand promenaden. Det är alltid massor av folk där på morgonen som matar både sköldpaddorna och fiskarna.


Imorse såg vi 5-6 st. O & H tyckte det var jätte kul och ville absolut inte gå därifrån.


Det stod verkligen och hängde nästan så de ville hoppa ner från bron. Så bron är inte direkt barnvänlig…. Det gäller att hålla koll på barnen där!


Sötis killarna – Hugo & Oscar. Det är exakt 15,5 månad emellan dem och jag beundrar er alla mammor som har två så småbarn med så kort mellan rum. Hur orkar ni? Vet att fler i min närhet eller bloggläsare har det. Jag skulle aldrig ha orkat, eller då skulle jag nog fått prioriterat om och kanske struntat i vissa andra saker som jag tycket är roligt?!


Fin utsikt från bron. För alla ni som ska till sunwing resort & spa Side West beach, jag är helt övertygad om att ni kommer få en fantastisk semester. Å för er som inte bokat en resa hit så kan jag starkt rekommendera er att åka hit!

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *