Sista solningen för denna semester :(

Killarna sover middag i vanlig ordning och jag pressar i solen och läser. Precis som jag har gjort varje dag. Denna stunden är verkligen den lugnaste stunden på hela dagen och jag njuter och läser 🙂 Jag ligger på gräsmattan utanför vår terass, perfekt! Vi brukar dra upp ett par solsängar här på gräsmattan och hänga när Oscar sover eller på eftermiddagarna. Vi bor i byggnad E på hotellet och tycker detta är den bästa byggnaden att bo i nu när Oscar är så liten, bästa läget vid barnpoolen med UV-tak. Bloggar mer om poolerna i ett annat inlägg.


Idag är sololjan på 😉 Vill ha en riktigt fin och gyllenbrun färg tills vi kommer hem. Ska passa på å läsa lite nu… Inte hunnit igenom alla mina tidningar ännu…. Surfar alldeles för mkt!


Sötaste Oscar i min sol hatt på lunchen idag!

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *