Så blir du en Superbjörn

Var på ett mycket trevligt frukostevent tillsammans med Bambi och Jenny imorse som hölls av författaren Bruce King som har skrivit barnboken Så blir du en superbjörn.

Jag fastnade såklart på bild med frulle full i munnen 😉 Boken verkar jätte bra, har småläst den lite påvägen hem från stan men den handlar framför allt om att allt är möjligt och att barn har inga negativa tankar och att man ska puscha barnen för de som de vill göra och att man ska vara snäll mot andra osv. En väldigt pedagogisk och bra bok måste jag säga, så denna tycker jag faktiskt att alla barnfamiljer borde köpa till sina barn och läsa. Sju olika inspirerande berättelser 🙂 Kanske ett bra köp inför er nästa resa eller sommarlovet som strax är runt hörnet?!

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *