Tvätten – nytvättad å strykt LYX :)

En annan fantastisk sak med Thailand är att det är så enkelt, bekvämt och billigt att lämna in smuts tvätten 🙂 Bara runt hörnet på Sunwing Resort Kamala Beach ligger detta tvättstället! Hotellet har såklart oxå tvättmaskiner om man vill tvätta själv, men hur skönt är det inte att slippa en sån sak då när man är på semester?!9


Igår fm gick vi och lämnade in drygt 5 kg smuts tvätt i två stora kassar och idag….


….hämtade vi de rentvättad kläderna och dessutom nystryken i ett litet fint plast paket 🙂 För endast 260 Bath ca 60 kr, vilket är nada!

Det är ju direkt ingen hemlighet att barn smutsar ner sig 😉 Ibland hinner Oscar bara ha på sig sina kläder drygt 1h / en måltid innan de är toksmutsiga…


Jag tror faktiskt vi kommer lämna in all tvätt igen innan vi åker hem, få tillbaka detta paket och sen bara slänga ner i resväskan så är det ju packat och klart – man vill ju att det ska vara enkelt när man reser med barn 😉

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *