Perfekta mini smoothies!

Jag har hittat super små söta mini smoothies eller fruktmjölk el vad man nu ska kalla de här i Thailand!


I alla fall så hittade jag dessa små på 7eleven som jag tyckte passade perfekt att ge Oscar nu när han vart sjuk och inre velat äta. Vätska är ju verkligen prio 1 när de är sjuka. Jag trodde först att de var vanliga frukt juicer men sen såg jag ju att de var mjölk i. Så det var ju bara bra! De är bara 90 ml oxå vilket är perfekt format för såna här små som Osciz!


Imorse var han väldigt pigg och glad när han vaknade och var hungrig och sprang till kylskåpet!!!


Så han har ätit både yoghurt, kex, lite macka och juice så nu hoppas vi att hans aptit är tillbaka! Utslagen på kroppen ser faktiskt bättre ut.

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *