Jobbigt å vara sjuk i värmen :(

Vår lilla sjukling mår inte så mkt bättre 🙁 Efter en relativt jobbig natt med Alvedon påfyllning 2 ggr bestämde vi oss för att besöka läkaren idag för att kolla vad det var?! Tyvärr var det tidsbokning så vi fick ingen tid förrän 12,30 så vi hängde mest på terassen, då vi ville hålla honom borta ifrån poolen beroende på vad det var?!


Roliga leksaker var det i alla fall i väntrummet hos läkaren 🙂

Läkarn kunde inte direkt säga vad det var då han inte har någon feber längre, han hade varken feber imorse eller när vi var där. Dock har han en del utslag på kroppen som jag trodde bara var typ eksem efter att han vart fuktig och några myggbett. Men han hade även dessa utslag i munnen, så läkaren trodde att dessa kliade massor i munnen och att det var därför han inte ville äta?!

Hur eller hur så trodde läkarn att det var något som hette Mun-, fot- och hand sjukan, vad nu det är? Nån som hört talas om det å vet vad det är? Vi fick ett återbesök imorn för att han ville dubbel kolla utslagen. I alla fall fick han pencillin så vi hoppas verkligen att han mår bättre till imorn?!


Nu turas vi om och ligger inne och myser m Lill skrutten. Å passar på å ligger ute och solar såklart 🙂


Nu ska jag njuta av min dagliga islatte och min gigantiska tidningshög 🙂 underbart m semester!!! 😉

Spana också in

2 kommentarer

  1. det kallas ju för höstblåsor också, så goolga på det. Smittar som bara den, kommer efter feber, man får små knottror främst i mun men oftast på händer och på fotsulor också. Vi vuxna har någon gång haft det i barndomen som vanligast och smittas inte men barnen får det. Bägge våra hade det för 2 år sen. Helt ofarligt men jobbigt nog. Blåsorna kan spricka och bli infekterade i poolvattnet men havet borde vara ok. Håll koll på om han får mer eksem/utslag så det inte blir infekterat!

    kram

  2. Ett av våra barn hade det i somras, febern försvann ganska fort men han fick vara hemma från dagis några dagar då han varken kunde äta eller dricka när han hade så ont i munnen. Milkshake kommer jag ihåg att han fick i sig och en och annan glass, men det blev bättre efter 2-3 dagar så hoppas det går över lika fort för er son och att ni får fortsätta ha en skön semester!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *