Happy Baby Suite – bästa boendet med barn!

Vi bara älskar vårt boende här på sunwing resort kamala beach. Happy baby suite är verkligen toppen och det bästa boendet när man reser med barn!


Vi är så otroligt nöjda med vår lilla terass och trädgård, som faktiskt är rätt stor! Oscar kan gå in och ut själv hur mkt han vill och leker både ute och inne. Jag hänger mest i solsängen längst fram, antingen under parasollet och läser eller i solen.


P sitter mest och läser eller softar i solsängen i skuggan!


O leker med leksakerna och plaskar med vatten ute! Våra grannar har barn så de leker tillsammans!


Bästa läget på hotellet har vi fått oxå, precis vid poolerna och poolbaren och en liten barnpoolavdelning precis utanför där vi bor, så det är bara att hoppa i poolen å ta sig ett dopp. Med andra ord det kan inte bli bättre 🙂

Spana också in

2 kommentarer

  1. Stackars lilla skrutt! Hoppas han snart mår bättre. Det är ju verkligen inte kul att vara sjuk i paradiset, men tur att de har bra sjukvård i Thailand och skönt att dessutom bo på ett skandinaviskt familjeresort. Det känns lite extra tryggt när olyckan är framme.

    Håller tummar för snabb kurering!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *