Vichys nya solskyddskrämer

Något som alltid är viktigt att ha med sig på sol semestrar är ju såklart bra solskyddskrämer. Ett av mina favorit märken på solskyddskrämer är Vichy. Jag gillar dem starkt både för de är lätta att smörja in och luktar svagt gott, men även för de alltid har skyddat mig bra. Jag använder främst spf 50 eller spf 30 på min kropp och i ansiktet har jag nästan alltid spf 50 för att inte brinna mig.

Nu har Vichy kommit ett med en ny riktigt snart spray flaska i spf 30 som man reglerar med en on och off knapp på flaskan. Hur smart som helst och väldigt lätt att både spraya med smörja in.

De har även en bra sprayflaska med spf 50 för barn som jag brukar använda dör huden är tunn. Liksom en ny tub ned spf 20. Spf 20,30 & 50 har jag alltid med mig när jag reser då olika områden på kroppen behöver olika solskydd och man kan trappa ner i solskyddsfaktor i slutet av sin semester.

20150408-094903.jpg

Vad använder du helst för solskyddskrämer?

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *