Resemellis tips!

Nu börjar det närma sig vår Thailands resa med stormsteg och ha med sig en hel del mellis och snacks till Oscar för att han ska roa sig på 11-12h flygningen till Thailand är verkligen ett måste! Jag vet även att fler av er ska ut och resa inom kort och tänkte tipsa om mina bästa mellis tips som såklart passar både på bil-, buss-, tåg- eller flygresan 🙂


Dessa SMÅ FOLK  Djungel Smoothie älskar verkligen Oscar och passar ju utmärkt som mellis vart man än är. Hade turen och fick med mig några från eventet igår, annars brukar jag faktiskt köpa dessa och ha när vi är ute och åker bil, reser eller gör något, perfekt att bara ta fram och kladdar ju heller inte. De är från barn över 1 år och passar nog de flesta barn – tom jag tycker de är super goda 🙂


Har man lite mindre barn / bebisar passar ju såklart dessa SMÅ FOLK Squezzy jätte bra, dock står det på förpackningen att de inte är lämpliga för barn under 1 år, men Oscar fick då dessa när han var yngre än 1 år och det var det perfekta melliset att ha med i skötväskan / handväskan när vi var ute på promenad eller vift!


Annars brukar jag se till att ha med mig russin eller torkade frukter oxå som man lätt kan ta fram och som Oscar gillar. SMÅ FOLK har ju sina små miniaskar som är lagom att ge och barnen kan äta ur de själva, men jag brukar även köpa lite större förpackningar. Mitt senaste tips som jag hittade för inte så länge sen är SUN MAID´s Berry & Fruit mix eller Fruit & Nuts mix som är super goda. Man ska ju även tänka att man själv behöver mellis, så jag brukar äta nötterna och Oscar de torkad frukterna 😉

Annars har jag ju såklart med mig frukt åt honom och ibland minismörgåsar beroende på vad det är för resa och vad som behövs. Smörgås rån i en liten burk brukar oxå vara en hit!

Vad brukar ni ge era barn för mellis / snacks när ni är på resande fot?

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *