Ledig helg = Lyxfrukost

Det är inte ofta jag är ledig på helgerna men nu äntligen! Så idag passade jag på att överraska killarna med Lyxfrukost från Hejfrukost. Så när vi gick upp imorse hängde en påse på dörren med tre färska frallor, två stora kardemumma bullar, 1L färskpressad apelsinjuice och frömüsli som jag hade beställt. Finns såklart andra alternativ att välja oxå. Bästa helg frukosten på länge måste jag säga! Kan starkt rekommendera att beställa hem frukost till lördagsmorgnar. Tänk vad mysigt & gott och allt är färskt! 🙂


Psst inom kort kommer även en av er få chansen att vinna en Lyxfrukost från Hejfrukost . Håll utkik 😉 Gilla Hejfrukost på FB så kan du ta del av deras erbjudanden snabbt!

Spana också in

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *