Rese beslutsångest ;)

Jag sitter och kollar lite resor till våren, vi brukar ju alltid åka på en vårresa i slutet av maj eller början på juni och HOPPAS såklart att vi kan göra det i år oxå och att maken kan ta ledigt 😉

Dock har jag beslutsångest vad vi ska välja. Jag är helt inställd på att det återigen blir ett Sunwing Resort hotell, då jag verkligen gillar deras koncept och Oscar gör ju oxå det. Jag är så himla sugen på det relativt nya design hotellet Ocean Beach Club på Kreta som jag har hört gott om av vänner som har vart där. Det ser så otroligt fint och härligt ut!

Hotell Ocean Beach Club - allt för en lyckad barnsemester.

Bild lånad från VING .

Jag är även super sugen på det nya hotellet i Side Sunwing Resort & SPA Side East Beach som är helt nybyggt och öppnar upp våren 2012. Det ser så himla fräscht ut och kul att besöka en helt ny Sunwing Resort anläggning oxå.

Bilden är en illustration.

Bild lånad från VING.

Dessutom är ju Mallorca en av mina favorit öar och där har jag inte varit på superlänge och Alcudia är ju faktiskt så himla barnvänligt, så jag är även sugen på att åka med Oscar till klassiska Mallorca och Sunwing Resort & SPA Alcudia.

Hotell Sunwing Resort & Spa Alcudia - allt för en lyckad barnsemester.

Bild lånad från VING.

Jag vet detta är ju verkligen ett LYX problem 😉 Men det skulle vara jättekul med era råd! Är det någon som besökt något av hotellen? Eller vilket skulle du ha valt? Lämna gärna en kommentar vilket du skulle välja om du skulle ut och resa och varför 😉 TACK på förhand!

Spana också in

3 kommentarer

  1. Jag skulle välja det nybyggda, spännande! Så kan du ge reklam om det sen då jag har planer på att åka med min lilla familj till Turkiet nästa vår! 😀 annars vad har du för tips i turkiet? har varit till marmaris men är intresserad av något annat, hört gott om Side från släktingar? 🙂

  2. Vi gillar Alcudia! Har bott på Sunwing, men tycker att det är ett överpris egentligen. Nästa gång ska vi till Iberostars hotell i Alcudia, mycket mer prisvärt och sen kan man ju enkelt boka flygresa till Palma och taxi från flygplatsen är enkelt och billigt. De har även barnstolar. De står och väntar med skylt och man slipper vänta in alla på charterbussen…

    http://www.iberostar.com/EN/Majorca-hotels/Iberostar-Ciudad-Blanca.html

    Bokar man flyg och hotell själv kommer man under halva priset. 20 tkr för en vecka i aug för 4 personer 🙂

  3. Jag är mer eller mindre uppväxt på Sunwing Alcudia och älskar det hotellet. Långgrund strand precis utanför de flesta hotellbyggnader, som en liten by även om man väljer sitt eget hotell. Nära till Alcudia hamn där det finns massa mysigheter. Perfekt för småbarnsfamiljer, grymt för familjer med större barn och fantastiskt för de äldre – Alcudia passa verkligen alla och på Sunwing Alcudia har man aldrig tråkigt.
    2009 jobbade jag i Alcudia för ett konkurerande bolag och hade då en destinationschef som sa ”Vårt familjehotell är verkligen pinsamt i jämförelse med Sunwing på det här resmålet” (Sommaren därefter var det inte längre samma koncept 🙂 )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *