Italien resa med barn tips!

 Tycker det alltid är lika skoj med mail, kommentarer och respons från er läsare och frågor. Ni ger ju mig verkligen inspiration och jag får en massa nya idéer vad jag ska blogga om. Nu har jag fått några fler frågor;

”Hej Lina!
Jag älskar Italien!! Landet, språket, maten. I sommar vill jag försöka åka dit med John och Rut, har du erfarenhet av Italien med barn så skulle det vara jätteintressant att läsa om på bloggen!
Rut kommer vara 1 år när vi åker! / Malin ”

Malin, jag älskar oxå Italien, har dock varit i landet alldels för lite. Har endast besökt Rom och Livigno i Alperna, så där har jag verkligen mycket mer som ÄVEN jag vill upptäcka 🙂 Och framför allt resa med barn i Italien.

I Liniz´julkalender tipsade jag ju om 24 olika resmål fram till jul och just sista dagen tipsade jag om Sardinien som verkligen är en ö som jag hemskt gärna skulle vilja åka till, passa på och läs lite om det, så gör jag en liten research i veckan och bloggar om lite andra resa med barn tips till Italien under denna veckan blandat med lite praktiska resetips. Så hoppas jag ni finner något intressant till er sommar resa 🙂

Har någon av er läsare rest i Italien med barn? Dela gärna med er av era erfarenheter och är någon sugen på att gästblogga om Italien eller något annat resmål så hör av er bara; lina_g80@hotmail.com

 

Spana också in

2 kommentarer

  1. Jag är också jättenyfiken på Italien, och hoppas kunna åka dit om ett par år eller så, då tänker jag mig att jag har en bättre kamera och kan fånga de underbara miljöerna på ett bra sätt 🙂 hihi..
    Svar: Vi är på Koh Lanta, vi stannade ett par dagar på en resort nära Phuket airport första dygnen för att ”landa” bara, sen har vi varit här hela tiden. Vi har en hel del bekanta här, vi känner till saker och ting, och vi tycker det är lagom relaxed och soft här! Vi vill mest ha en skön lugn vardag, och har inte lust med stora äventyr alls just nu. Vi har farit runt en hel del i Thailand innan, dykt en hel del – moppat runt massor i Phuket, varit i Khao Lak och nationalparken där som heter Khao Sok, varit på olika öar som Koh Kho Kood – Koh Mak – Koh Chang – Koh Muk – mfl. Vi har även varit i Bangkok, Canchanabury (tigertemplet), m.m…. (säkert mer – kommer inte på nu?) Men nu med dottern känns detta helt perfekt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *