Flyga med barnvagn?!

Jag finns ju även med på en Resa med barn sida och svarar på frågor där. Och där har jag nyligen svarat på en fråga gällande att flyga med barnvagn som ni kan läsa här. Jag har även fått en jätte bra kommentar som jag vill dela med mig med er kära läsare som ett extra tips, som jag själv inte har någon erfarenhet av, men som kanske är smart att tänka på!

”Kan starkt rekommendera att ta av hjulen på de vagnar där det går, våran ena fälg på vår Babytravel Amsterdam fick en rejäl spricka och hjulet blev vobbligt.. så den gick inte att använda alls, och vi upptäckte det först på hotellet.. Men vi ordnade så det blev sett som en skada på hemresan, och fick ett helt nytt hjul. Men ändå! Tack å lov att det bara var 1v. charter, för en longstay i thailand t.ex… vore en mardröm!! Ta av hjulen och skydda dem, dvs. / Yohanna. ”

 

Vår Teutonioa Fun har ju fått hänga med till både Turkiet & Thailand utan några skador, men det kan ju hända. . . .

Spana också in

2 kommentarer

  1. Hej! Jaha, insåg inte att det var på din blogg, bara råkade se det inlägget på Resa med Barn då jag för första gången klickade in på sidan för att se hur man får tag i dem som har den.. Ska också börja skriva lite där, troligen! 🙂 Du får gärna länka till mig om du inte tycker det är störande i din egen blogg! Tusen tack för din söta kommentar. Härligt att ni också ska hit till Thailand, vart bär det av o hur länge stannar ni??? <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *