Annandag Jul :)

Julens sista firande närmar sig och idag ska vi fira ”Julafton” som vi brukar säga eller Jul hos min farmor och Oscars gammelfarmor tillsammans med min pappa. När man har skilda föräldrar blir det ju ofta flera firande. Först och främst nu när man är en familj att både fira med makens familj och min familj som är delad, så blir  så?!

Jag tycker det är himla mysigt med allt firande. Så på Annandag Jul firar vi alltid hos MIN farmor 🙂 Hon brukar heller inte bjuda på någon julmat utan någon form av spännande 3 rätters, så det blir skoj å se vad det blir i år.

Dit kommer oxå mina kusiner på pappas sida 🙂 Så Oscar får helt enkelt fira julen alla julens tre dagar 🙂

Passar på att önska er alla God fortsättning igen .. .. …

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *