Skön bilresa!

Nuförtiden går våra längre bilresor med Oscar strålande, trots att vi inte åker bil så ofta. Men himla skönt att det går så bra, jämfört med en av våra längre bilresor i somras till landstället på västkusten. . .


I fred så kollade han ju film och sov halva bilresan. Idag passade vi på att åka direkt efter lunch så han sov sin lunchlur i bilen och sen tog vi ett shopping stopp i Västerås. Nu sitter han och kollar på Pippi i sin mini dvd och käkar banan. Banan är verkligen perfekt mellis i bilen kladdar ju inte om den äts upp direkt!


Vi var bland annat in på Ikea och fick lite julstämning och har även köpt en julgran. Sakta men säkert betar vi av vår to do lista inför jul 🙂

Har du börjat fixat något inför jul än? Om vad? Elle vad prioriterar du mest?

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *