Lilla Julafton :)

Ikväll har vi haft ”Lilla Julafton” med en av mina närmasta vänner och Oscars gudmor 🙂 Så himla mysig kväll 🙂

Han fick några julklappar oxå och fick såklart öppna dem redan idag 🙂 Bland annat den söta morgonrocken som han ser ut som ett litet monster i på bilden 😉

Jag älskar julen och allt som har med julen och julpyssel att göra så ikväll har vi även börjat förbereda lite av maten till julafton och jag har börjat slå in lite julklappar 😉 Jag känner att vi måste vara i god tid då jag åker bort på jobb/slinga tisdag-fredag, så allt ska helst vara klart till imorgon kväll. .  . Vilket jag tyvärr inte tror jag hinner…. Har en julklappsinhandlingslista för imorn, få se hur mkt jag hinner med 😉

Hur har ni det inför julen? Köpt alla julklappar? Pyntat och gjort allt klart? Eller flyr ni kanske julen på en underbar resa istället? Till solen eller fjällen?

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *