Ocean Beach Club :)

Ett annat resmål som jag har besökt för ja, tro mig eller ej, men 17 år sen är  Makrigialos som är en väldigt barnvänlig ort på Kreta. Hit reser nästan bara barnfamiljer och jag var ju oxå ”barn” eller tonåring när jag var där 😉 Då bodde vi på Sunwing Resort & SPA Makrigialos och jag var där med min familj och mina kusiner.  Så vi hade en super trevlig vecka där 🙂

Idag ser hotellet lite annorlunda ut och är mycket större och har många fler pooler, så jag skulle absolut vilja åka dit igen och speciellt med Oscar såklart 🙂 Ni vet ju hur mycket jag gillar resort hotell och framför allt Sunwing hotell 🙂

Förra året öppnades ett nytt hotell i anslutning till Sunwing hotellet som heter Ocean Beach Club – ni måste direkt klicka på länken och spana in det och kolla in alla bilder. Det är såå HIMLA fint och fräscht 🙂 Ett barnvänligt designhotell 🙂 Så det är ett av mina andra förslag att resa till i vår eller sommar. Har så många viljor nu, det kommer bli riktigt svårt att besluta sig ang våran nästa resa 😉

Hotellet ligger självklart nästan på stranden och har tre olika pooler och babypool 🙂

Ocean Beach Club

Bild lånad från VING.

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *