Hillside Su – Antalya!

När man ska resa till Turkiet kanske man inte vill och tänker sig att man vill åka till Antalya med barn då det är Turkiska Rivierans huvudstad och därmed en storstad 😉 Men här finns flera fina och även barnvänliga hotell och en av mina vänner har besökt Hillside Su flera gånger och bland annat senaste gången med deras lilla son som då var 4 månader gammal 🙂 Och det gick hur bra som helst och de reste dessutom mitt i högsäsong i juli med honom och det gick super bra 🙂

Jag är väldigt sugen att åka till detta hotellet, det ser riktigt lyxigt och fint ut 🙂 Ni måste spana in bilderna, hur läckert som helt och sen nästan vid stranden 🙂 Och barnpool finns det oxå 🙂

Våra vänner tyckte även att maten var fantastiskt god på hotellet 🙂  Man kunde bland annat få vara med och göra sin egen sushi och lära sig hur man gör sushi 😉 Alltid skoj att lära sig något nytt när man är på semester 😉 Så detta kan starkt rekommenderas om ni vill ha det riktigt mysigt & lyxigt samtidigt som ni vill bo nära stranden och nära stan 😉

Jag som älskar den turkiska maten, alla goda röror, sallader och sen massor av grillat 🙂 Jag skulle bara kunna åka till Turkiet, men det är alltid skoj med variation 🙂 Nu har det blivit mycket Turkiet tips 😉 Imorn kommer ytterliggare ett innan vi går vidare till ett nytt land i Liniz Julkalender 😉

Hillside Su

Bild lånad från VING 🙂

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.