Resa gravid – inga problem :)

Jag har ju tidigare skrivit ett inlägg hur det var för mig att flyga när JAG  var gravid och jag jobbade 🙂 Jag flög ju fram tills jag var i vecka 20, alltså halva graviditen vilken inte var några problem alls, eftersom jag hade en helt normal och väldigt bra och enkel graviditet 😉

Är du gravid och ska ut och resa på semester så brukar det absolut inte var några problem fram tills vecka 28 🙂 Då brukar den vanliga hemförsäkringen även gälla. Men ska du resa efter V.28 så brukar det finnas extra reseförsäkringar man kan köpa till så den täcker fram till V.32.

Europeiska har en riktigt bra sida med massa  bra tips, vad man ska tänka på när man ska ut och resa som gravid 🙂 Jag kan verkligen rekommendera att läsa igenom den INNAN du ska ut och resa oavsett vilken V du reser i 🙂

Men tänk på att du ska ha en normal graviditet och må bra innan du ger dig ut och reser, skulle du inte ha det, kontakta alltid en läkare för råd innan skulle jag rekommendera 😉

 Jag i v.39 (38+1) dagen INNAN Oscar föddes 😉

 

Spana också in

1 kommentar

  1. hej på dig!
    Hoppas att allt är bra med dig!
    Jag går fortfarande in på din gamla blogg! 🙂

    Reste med L när jag var i ca v 22-23 Till Cayman var det inga problem men på hemvägen gick det inget vidare. Trodde vi skulle få ta oss till en förlossning i London på hemvägen.. Huwa! Vill nog inte resa så långt igen när jag är gravid.

    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *