Miami med barn ???

Florida är en stor dröm jag har att resa till med Oscar 🙂 Men jag funderar faktiskt om det ska bli när han blir lite äldre?! Så vi kan åka till Orlando oxå och gå på Disney World och alla andra roliga parker 🙂

Jag var i Florida första gången 1997 och hälsade på min kusin som var Au Pair i Fort Lauderdale, då åkte vi upp till Orlando en hel helg och gick på 2 olika parker. De tog ju en hel dag att besöka parkerna och det var HUR kul som helst minns jag 🙂 Så det är verkligen något jag vill göra med mitt barn eller mina OM jag nu får flera ?!

Jag fann en kort och koncist intervju med Cecilia Blankens här  om deras härliga resa till Miami i vintras 🙂  Miami är ju helt fantastiskt och jag var där senast för knappa 2 år sen och vill så gärna åka dit snart igen…. Det är så otroligt mycket man VILL göra, hur ska man hinna med allt ?! 😉  USA är ju överhuvudtaget ett otroligt barnvänligt land, så dit skulle jag inte tveka en sekund att resa till med barn 😉 Jag har flera vänner som rest i USA med sina barn och det har gått hur bra som helst 🙂

Miami Beach november 2009, tyvärr var det rätt kallt där då och blåste mycket  🙁  Ska man åka till Miami eller Florida så ska man nog helst undvika vintermånaderna, då dels vädret är lite sämre och det oftast brukar vara orkaner runt Florida då…. 🙁  Jag tror mitten av mars-mitten av oktober är en perfekt tid att resa till Florida OM man nu vill ha bra väder 🙂

 

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *