Lilla Familjen Reser :)

Det är ju inte alla barn som har både en mamma OCH en pappa och bara för det ska det ju inte bli dyrare att resa 🙂 Så det finns något som heter Lilla Familjen där man kan resa 1 vuxen och 1 barn under speciella perioder till flera olika barnvänliga hotell och inte betala något mer än pris för 1 vuxen och 1 barn 🙂

Ibland kan det ju vara så att man MÅSTE betala för två vuxna när det är ordinarie bäddar, men hos VING behöver man inte det 😉

Eller så kanske man bara vill resa iväg, mamma & barn eller pappa & barn eller varför inte mormor/farmor & barn till exempel ?! 🙂

Jag är helt övertygad om att jag kommer att resa själv med Oscar nångång 🙂 Men jag tror faktiskt det får bli när han blir lite större 😉 Jag flög faktiskt en mamma härom dagen som reste ENSAM på semester 1v med sin 17 mån son 😉 Jag beundrade verkligen henne 😉 Deras flygresa var dessutom NIO TIMMAR enkel 😉

Så passa på innan dessa fantastiska erbjudanden tar slut 😉

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *