Recension; Voksi Urban Åkpåse :)

Nu har vi använt vår Voksi Urban Åkpåse titt som tätt när vi vart ute på promenader med vagnen 🙂 Och Oscar har även sovit i den utomhus 🙂 Tyvärr är det ju inte så kallt och riktig vinter som det ibland kan vara den här tiden på året, så vi har ju tyvärr inte testat den i riktig kyla. Men jag tror att denna åkpåse är verkligen den ULTIMATA åkpåsen att ha på vintern och att den verkligen håller mot kylan, dvs att det kommer vara riktigt varmt och mysigt för bebisen / barnet i den härliga och mysiga åkpåsen 🙂

För det första så tycker jag den är riktigt snygg 🙂 Det måste ni ju hålla med om?! 😉 Den finns även i flera olika färger 🙂  Jag valde den svarta bara för vi har en svart vagn och jag tycker det är snyggt 🙂 Men spana gärna in vilka fina färger den finns i 🙂

Åkpåsen är rätt stor och passar därmed alltifrån till en nyfödd bebis upp till 6 år 🙂  Så därmed kan man verkligen snacka valuta för pengarna 😉 Beroende på när ditt barn är fött på året så kan du alltså använda denna åkpåse i upp till 6 år. Den åkpåsen Oscar hade förra året är av en mindre modell och passar inte riktigt honom längre, så därav var denna åkpåsen perfekt då han snart är 1,5 år och även kommer att kunna ha den flera vintrar  🙂

Åkpåsen VOKSI URBAN kostar endast 1999 kr just nu och ni har dessutom frifrakt 🙂

En annan väldigt positiv sak är att åkpåsen har två överdelar, en lång och en kort vilket gör att man tex kan ha den ena delen på tvätt och använda den andra då den är lätt att ta av och sen dessutom öppna åkpåsen så man kan ha eventuella smutsiga skor utanför åkpåsen 🙂 SMART 😉

Gillar ni dessutom att vara på resande fot och kankse tom gillar att campa så har ni den ultimata sovsäcken för barnet 😉 Hur bra är inte det då? ! 🙂

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *