Vita Coco – bud!

Det kom ett mycket trevligt bud idag på fm ifrån Vita Coco;


Vita Coco är världens mest sålda kokosvatten och är super gott! Jag har faktiskt druckit det tidigare och blev super glad av att få hem det, då det är så himla gott och en perfekt törstsläckare i sommarvärmen. Och dessutom så återställer den vätskebalansen i kroppen bra efter ett träningspass eller som bra uppladdningen, vilket passar mig bra, för jag tänkte ta en springtur nu och har precis druckit lite Vita Coco. Ska faktiskt spara resten och se om Oscar gillar det.


Det jag gillar med förpackningen är att man kan skruva åt korken igen och behöver inte dricka upp allt på en gång. Är man exempelvis på pick nick eller ute och åker bil, buss eller tåg, så är det ju perfekt om man inte vill dricka upp allt på en gång. Så köp med lite Vita Coco som ”resedricka” åt barnen nästa gång ni ska ut och resa 😉

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *