Giraffer, kameler & krokodiler ;)

Idag har OSCAR namnsdag 🙂 Det har vi firat genom att baka årets första pepparkakor 😉 Min lilla bagare i köket tyckte det var himla skoj att baka och få kladda nästan hur mycket han ville 😉

För att drömma oss bort lite extra och att vi var på andra sidan jordklotet på safari i djungel, så köpte jag pepparkaksformer a´ lá safaridjur 😉 Så idag har vi bland annat bakat giraffer, kameler och krokodiler 😉

Visst blev de fina?! 😉 Super goda oxå måste jag erkänna 😉 Jag åt alldeles för MYCKET deg och för många pepparkakor, så imorn måste gästerna ombord vara riktigt glada för jag kommer att vara sååå SNÄLL 😉 Nu säger jag GOD NATT – för imorn ringer min väckarklocka 4.30 🙁 Ni är inte avis va?! 😉 Flygvärdinneyrket har sina baksidor oxå – fast I love it 😉

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *