Sharm el Sheik med barn ?!

Ett resmål som jag heller inte har besökt men gärna skulle vilja besöka såklart är Sharm el Sheik i Egypten 🙂

Egypten har jag ju bloggat om tidigare men då om Hurghada som jag har besökt tidigare, dock för 10 år sen…. 😉

Egypten är dock ett resmål som verkligen har vuxit på senaste åren har otroligt många fina stora barnvänliga hotell resorts 🙂 När jag spanar in på resor till Egypten tycker jag det är super svårt att välja vilket hotell jag skulle vilja bo på, då de verkar finnas himla många bra och barnvänliga 🙂

Skulle jag åka till Sharm el Sheik med barn skulle jag nog helst välja antingen SUNRISE Tirana Aqua Park Resort som är ett stort Sun Family hotell med all inklusive och ni vet ju sen innan att jag gärna förespråkar all inklusive hotell när man reser med barn 😉 Hur enkelt som helst, istället för att vara tvungen att sitta och beställa och vänta på mat och sen ev vänta på notan osv… Allt tar ju så mycket längre tid. Personligen föredrar jag nog hotell utan all inklusive, men när man reser med barn så är det verkligen BARA fördelar 🙂

Ett annat hotell som oxå ser riktigt barnvänligt ut är The Grand Hotel Sharm el Sheik 🙂

The Grand Hotel Sharm el Sheikh

Jag blir så himla sugen att ut och resa med min familj igen när jag läser om alla härliga resmål som finns, samt spanar på alla bilder 😉

Det är dessutom ruskigt bra priser på att resa till Egypten innan jul 😉 Spana in resorna och har du ledigt, passa på OM du kan 😉 Jag skulle gärna ha rest iväg OM jag bara hade haft ledigt 😉  Från dryga 4000 kan du få flyg, hotell och all inklusive för 😉 Grymt billigt 🙂

Spana också in

1 kommentar

  1. Jag är precis likadan och jag vet hur du känner! Dock är jag inte sugen på Egypten, Marocko eller Israel. Men – jag vet ju att många tycker att det är fantastiskt. Vet du när Ving börjar sälja sina resor för nästa sommar? Kram Magdalena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *