Mer Kuba inspiration…

Jag har ju lovat er ännu mer res inspiration ifrån Kuba sen jag var där på blivit visit för dryga 2v sen.


När man reser till Kuba på charter reser man ju till Varadero. En av världens vackraste stränder, som kantas av lyxhotell, många all inklusive hotell. Stranden är lång och sanden är alldeles mjuk och kritvit. Helt klart ett paradis på jorden,


Jag hann bara vara där dryga 12h, men åt som ni vet en god middag och han möta soluppgången på morgonen. Mycket vackert.


När man åker ifrån flygplatsen till eller från semester orten Varadero är det nästan som att åka tillbaka i tiden 50-60 år. Det är många gamla men fina bilar.


Flera lokal bussar som är enklare och man åker förbi många enklare små hus. Det är ju väldigt fattigt på Kuba. Jag minns när jag var på Kuba för snart 2 år sen första gången, så var jag ute och gick morgon promenader på stranden varje morgon och säkert 4-5 ggr varje morgon kom det fram någon och ville ha mina guldiga Nike skor. Till slut sista dagen så bestämde jag mig för att ge bort dem. Jag tänkte den personen blir nog mycket lyckligare än mig att gå i dessa träningsskor och killen som fick dem blev helt överlycklig.


Det lilla jag har sett av Kuba är vackert, ganska kargt och jag skulle absolut kunna tänka mig att resa hit med familjen. Fast det är nog inte mitt första hands val… Nästa gång jag besöker hoppas jag även hinna med huvudstaden Havanna som ska vara väldigt intressant!

Har du varit på Kuba? Eller planerar att besöka Kuba? 

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *