Familjebrunch :)

Jag gör ett nytt försök att tipsa om Loppi.se ´s Minidisco och Familjebrunch på söndag, som jag skrev om tidigare 😉 Tyvärr så kom ju inte själva ”inbjudan” med fick jag se alldeles för sent… 🙁

Men hoppas den kommer med nu ?! 🙂

 

 

Det är i alla fall hur trevligt som helst och jag och Oscar skall i alla fall gå och förmodligen hans pappa oxå 😉 Bruncher i all är, och jag som älskar mat, men ingen Brunch slår denna när man har barn med sig 🙂 Perfekt mat för barnen och även god för vuxna sålart och massa trevlig underhållning 😉 Och jag lovar er, den är verkligen värd pengarna, så gott, så trevligt och det brukar vara en väl fylld goodiebag man får med sig hem oxå 😉 Ses vi måntro ?! 😉

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *