Barnrabatter på resor!

Att resa är ju oftast inte så billigt…. och när man är en hel familj på kanske 2 vuxna och 3 barn då brukar det ju dra iväg en del…..så det smartaste att göra INNAN man ska boka en resa är ju på att fundera ut vad man har för budget ?! 🙂

Och därefter börja leta resa. Jag hittade en jätte bra liten guide hos VING där ni kan se deras bästa barnrabatter 🙂  Kan ju vara smart att gå igenom den och se när man får de bästa barnrabatterna 😉

De har även radat upp när det är låg-, mellan- och högsäsong.  Tyvärr är det ju så att det nästan alltid är högsäsong när det är skollov. . . .har man barn i förskoleåldern så kanske man kan åka nästan när som helst ?! Men har man barn i skolåldern kanske man tyvärr måste anpassa sig lite efter barnens skollov. Möjligtvis att man kanske kan få ledigt någon eller några dagar?! Jag har ju inget barn i skolåldern ännu…..så jag är inte så insatt i alla regler, men har hört att det kan vara rätt svårt att få ledigt, då det råder skollag och det är ju förståeligt. Men samtidigt så lär ju sig barnet mycket annat när de är ute och reser ex om ett nytt land, kanske några nya ord på ett annat språk osv. Så det är ju otroligt lärorikt att resa med barn utomlands oxå 🙂

Bild lånad från VING  😉

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *