Resevälling :)

 Semper har kommit på den smarta idéen med välling i portionspåsar ganska nyligen och det var väl inte en dag för sent….. 😉

Det är ju verkligen super SMART måste jag säga 😉 Speciellt när man är ute och reser så är det ju verkligen jätte BRA att ha dessa portionspåsar, så man slipper hålla på och få vällingpulvret överallt och man tar för mkt eller för lite pulver etc.

 

Välling i portionspåsar

Senaste gångerna vi har varit ute och rest så har jag förberett mig på så sätt att jag har haft med mig 2 välling flaskor som jag fyllt med en portion vällingpulver och sen när vi har kommit ombord på flyget har jag bett om halva med varmvatten och halva med kallvatten, vilket har funkat hur BRA som helst 🙂 Dessa portion påsar tror jag inte fanns när vi reste på semester sist! Men ska man ut och resa längre kanske man behöver mer än 2 portioner välling, då är det ju super bra och ha med dessa små portionpåsar 🙂 Eller annars såklart bara smart att ha de i sin skötväska 😉

Spana också in

1 kommentar

  1. Tack för en bra blogg! Jag hittade hit från familjeliv där du kommenterat i ett inlägg om tips inför att resa med barn. Jag har hittat massa tips och råd till vår stundade resa 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *