Frågor ang flyga med barn!

 

Jag får ofta frågor, kommentarer eller mail ang att flyga med barn / bebisar 😉 Så nu har jag sammanställt en kategori som heter just Flyga med barn som ni hittar i högra spalten längre ner 🙂 Där ger jag mina egna tips om hur våra flygresor med Oscar har varit samt lite tips vad man kan ha med sig för flygplans snacks / mat 🙂

Jag har ju främst tidigare gjort två stycken blogginlägg om våra flygresor 😉

Senaste flygresan till och från Rhodos gick super bra 🙂 Oscar sov mer eller mindre hela flygresorna, dock var han lite sjuk på vägen till Rhodos. Han hade hög feber och kräktes sen ner sin pappa som jag tidigare bloggat om…. :/ Mindre kul såklart :/ Men vad gör man om sitt barn är sjukt….det är ju verkligen inget man rår för….och jag vet heller inte vad han var för sjuk ??? Hög feber en kväll & en natt och sen en kräkning….sen pigg & glad igen ?! 😉 Så semestern började såklart inte så bra, men det kan ju hända 🙁

Vi är glada att vi hade med två små filtar som han hade omkring sig, så det mesta kom på filtarna 🙂

Senaste flygresan insåg vi hur STOR han har blivit bara 15 månader gammal och tar ju upp två hela säten när han ligger i vårat knä……;) Tyvärr var det alldels för trångt att lägga honom på golvet vid våra fötter som vi oxå har kunnat gjort tidigare när han har sovit. Alla flygbolag har väl olika plats med benytrymme oxå.

När vi flög hem från Rhodos så sov han mer eller mindre hela starten  och drack inge välling som jag tidigare nämnt kan vara bra att ge  vid start och landning och vi gav heller inget nässpray, heller inte vid landning och inga skrik eller ont i öronen fick han. Vilket kan vara individuellt från barn till barn ?!

Fråga gärna på, om ni har fler funderingar gällande flyga med barn ellr något annat 🙂

Vår lilla kille 15 månader gammal och har redan vart på 5 utlandsresor och flygit 10 ggr 🙂

Tveka aldrig att resa med barn, barnen uppskattar det så himla MYCKET 🙂 Trots att det är lite mer jobb så är det underbart 😉

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *