Lollo och Bearnie :)

 På både vår semester i Thailand & på Cypern bodde vi på Sunwing så Oscar fick chansen att träffa Lollo och Bearnie som blev hans nya favoriter 🙂 Varje gång de var framme tyckte han det var så skoj och kollade med stora ögon 🙂

Jag & Oscar träffade Lollo på poolwalk på dagen 😉

Sen var såklart Lollo & Bearnie med på After Beachen när det sjöngs en massa barnvisor och barnen fick vara med och sjunga & spexa 🙂

På kvällen efter minidiscot fick man chansen att krama Lollo & Bearnie 🙂

Och sen var det en dag när det var fotosession med Lollo & Bearnie och de ville jag såklart ha med en bild på Oscar, så jag satte Oscar i Bearnies knä och sen drog Lollo ner mig i sitt knä….så där fick vi oss några goda skratt 😉  Jag bjuder på det 😉

 

 

 

 

I Thailand  fick han oxå kram om Bearnie, men då var han så liten 😉 Så han uppskattade det mycket mer när han var 11 månader på Cypern 😉

 

Jag kan verkligen rekommendera er som ska ut och resa med barn att bo på en Sunwing anläggning 🙂 Barnen har så himla kul  🙂 Trots att Oscar var så liten när vi var där så uppskattade han det väldigt mycket. Har barnen roligt så blir de en bra semester för de vuxna oxå 🙂

 

 

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *