Nya lekkompisar :)

När man är på semester får ju ofta barnen nya lekkompisar 🙂 Jag minns när jag var liten reste vi minst 1-2 ggr per år utomlands och ofta till ett Sunwing hotell faktiskt och jag fick alltid massa nya vänner att leka med vilket jag tyckte var himla skoj 🙂

Nu när vi var på Cypern så träffade Oscar en super gullig liten tjej som han lekte med varje dag i sandlådan och även med hennes små systrar 🙂 Hon hade 2 små systrar, så hon var så himla go mot Oscar, lekte med honom, visade honom massa saker och verkligen tog hand om honom. Det var så kul att bara sitta med i sandlådan och se på dem för han var hur nöjd och glad som helst 🙂 Där ser man hur viktig det är att barnen får ett syskon som de kan leka med i framtiden…… 😉

Sötaste lilla N & Oscar som O ville leka m varje dag på semestern 🙂

Nya vänner för barnen är ju både skoj för dem och ”nyttigt” att lära känna nya kamrater och utbyta nya erfarenheter 😉

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *